Google+
Home » Justitie » A murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

A murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Un tânăr a decedat, iar altul a fost rănit, în urma unui accident rutier ce a avut loc marți în afara localității Drînceni.

Un tânăr de 19 ani, din localitatea Drînceni, se afla la volanul autoturismului și se deplasa pe direcția de mers Albița spre Iași. Pe un sector de drum situat în afara localității Drînceni acesta a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe partea stângă a direcției de mers.

În urma accidentului au fost rănite două persoane, pasagere pe bancheta din spate a autoturismului, un bărbat de 20 de ani, care a decedat la scurt timp după ce a fost transportat la spital și un alt tânăr de 18 ani, care a suferit mai multe leziuni și a rămas internat.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză a fost intocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: