Home / Invatamant / Se caută directori și directori adjuncți de școli. Iată lista unităților de învățământ care așteaptă noi conduceri

Se caută directori și directori adjuncți de școli. Iată lista unităților de învățământ care așteaptă noi conduceri

În zeci de școli și licee, din județul Vaslui, sunt vacante posturile de conducere. Cele mai multe sunt în mediul rural.

Cadrele didactice, care aspiră la funcții de conducere, au la dispozitie 52 de posturi, 40 pentru funcția de director și 12 pentru funcția de director adjunct.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui se caută 34 de directori pentru școlile din mediul rural, mai precis pentru cele din Albești, Arsura, Berezeni, Bogdana, Bogdănești, Boțești, Averești, Coroiești, Costești, Dănești, Deleni, Epureni, Fălciu, Ferești, Fruntișeni, Găgești, Gârceni, Iana, Ibănești, Mălușteni, Miclești. Muntenii de Jos, Târzii, Oșești, Pochidia, Pogana, Pogonești, Roșiești, Văleni, Viișoara, Vinderei, Voinești, Zăpodeni și Zorleni.

Pentru unitățile din mediul urban sunt șase posturi la Școala Gimnazială “Manolache Costache Epureanu” Bârlad, Colegiul Agricol Huși, Liceul Tehnologic “Ioan Corivan” Huși , Seminarul Tehnologic Orthodox “SF. Ioan Gură de Aur”, Școala specială “Sfânta Ecaterina” și Clubul Sportiv Bârlad.

În același timp sunt vacante 12 posturi de directori adjuncți la Liceul “Ștefan cel Mare” din Codăești, Liceul Tehnologic din satul Vladia, Liceul Tehnologic Dimitrie Cantemir din Fălciu, Școala Gimnazială “Ion Miron” din Ivănești, Școala “Ștefan Ciubotărașu” din Lipovăț, Școala “Iorgu Radu” din Bârlad, Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir” Huși, Liceul cu Program Sportiv din Vaslui, Liceul Tehnologic “Ion Mincu” Vaslui, Școala “Constantin Parfene” Vaslui și Școala “Mihai David” din Negrești.

La concurs pot participa cadrele didactice titulare cu studii universitare, care sunt membre ale corpului național de experți în management educațional și sunt titulare în învățământul preuniversitar, având încheiat un contract de muncă pe perioadă nedeterminată. În plus, candidații trebuie să aibă cel puțin gradul II sau titlul științific de doctor în domeniul în care își desfășoară activitatea, trebuie să demonstreze calitățile profesionale, manageriale și morale, prin calificativele “foarte bine” obținute în ultimii patru ani și nu trebuie să fi fost sancționați disciplinar în ultimii patru ani școlari.

Dosarele se depun la secretariatul ISJ Vaslui în perioada 2-8 august. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

La Bârlad, o investiție de 6 milioane de lei se degradează înainte de a fi recepționată

Sala de sport a Școlii ...

Liceul “Dimitrie Cantemir” Fălciu, în sărbatoare de ziua patronului spiritual

Cei peste 610 de preșcolari ...

Primăria tergiversează angajarea unui medic dentist pentru cabinetul proaspăt dotat al Liceului „Mihai Eminescu” din Bârlad

Cabinetul stomatologic al Liceului Teoretic ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: