Home / Sport / FC Vulturești a fost eliminată din Cupa României

FC Vulturești a fost eliminată din Cupa României

Reprezentanta județului Vaslui în Cupa României, FC Vulturești (câștigătoarea fazei județene a Cupei României și campioana Ligii a V-a) nu a avut nicio șansă miercuri, în disputa cu Unirea Mircești, reprezentanta județului Iași, scor 0 – 5. Vasluienii nu mai pot continua în competiție, deoarece meciul a fost eliminatoriu.

S-a văzut foarte clar de ce ieșenii au fost cât pe ce să promoveze în Liga a 3-a, după ce au învins în meciul tur din barajul de promovare pe Oțelul Galați, scor 1 – 0 (gălățenii au mers mai departe după ce au învins cu 2 – 0 în retur). Robert Pușcașu a deschis scorul în minutul 15, iar Marius Ghiorghica dubla avantajul formației Unirea Mircești în minutul 32. Tot ieșenii au avut inițiativa și în partea secundă, iar în minutul 60 Valentin Croitoru a dus scorul la 3 – 0. Adrian Sasu a majorat avantajul formației sale 15 minute mai târziu. Croitoru avea să pună sare pe rana formației vasluiene reușind dubla în minutul 81.

A fost ultimul meci al lui Ionuț Pintilie la FC Vulturești, cel care marcase 38 de goluri în ediția trecută a Ligii a V-a urmând să se transfere la Bradu Borca, formație din Liga a 4-a Neamț. Pintilie și-a exprimat dorința ca transferul să se producă după această confruntare, cu speranța că va putea pune umărul la o calificare istorică pentru comunitatea locală. Din păcate nu a fost să fie, adversarul întâlnit fiind o nucă mult prea tare. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: