Google+
Home » Justitie » ULTIMA ORĂ Accident grav în centrul Bârladului

ULTIMA ORĂ Accident grav în centrul Bârladului

Circulație deviată și îngreunată mai mult de o oră produs vineri, în jurul orei 12.30, în centrul Bârladului în urma unui accident produs în intersecția din zonă BCR, din cauza nerespectării culorii semaforului.

Șoferul unei mașini cu număr de Buzău care venea dinspre Primărie, a forțat culoarea roșie a semaforului astfel încât șoferul unei alte mașini cu număr de Vaslui, care venea dinspre Pavilionul Guguianu, n-a mai putut evita impactul. Ciocnirea a fost destul de violentă, astfel încât ambele mașini s-au răsucit pe carosabil și pasagera aflată în dreapta șoferului mașinii cu număr de Buzău, a fost încarcerată. Au sosit la fața locului o mașină de la SMURD și una de la Ambulanță, iar femei a fost descarcerată și transportată la Spitalul “Elena Beldiman”.

„Victima accidentului de circulație produs astăzi la prânz este o femeie de 73 de ani din Buzău, care în momentul în care a fost adusă la Compartimentul de Primire al Urgențelor era conștientă, stabilă hemodinamic și care prezenta mai multe policontuzii. Femeia va fi supusă mai multor investigații pentru a i se stabili exact diagnosticul”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Preț de jumătate de oră, circulația în zonă a decurs anevoios, fiind nevoie de devierea traficului. Polițiștii au demarat o anchetă și fac cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

„Șoferului vinovat i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru Est News Silvia Manta, purtător de cuvânt la IPJ Vaslui. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: