Home / Social / Accident cu patru victime la ieșirea din Bârlad, spre Perieni

Accident cu patru victime la ieșirea din Bârlad, spre Perieni

Accident rutier cu patru victime la ieșirea din Bârlad, spre Perieni, petrecut astăzi, în jurul orei 12:00. Trei bărbați cu vârste cuprinse între 29 – 45 de ani și o tânără în vârstă de 19 ani, au ajuns la Spitalul Municipal Elena Beldiman, unul dintre bărbați având fractură deschisă la unul dintre membrele superioare.

Din primele informații, a reieșit că șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Vaslui, care se deplasa în direcția Bârlad – Perieni, nu a păstrat distanța regulamentară și a lovit un autoturism din fața sa, înmatriculat în județul Galați. În urma impactului puternic, mașina cu număr de Galați a intrat pe contrasens, oprindu-se în șanț.

„Toate cele patru victime sunt conștiente și stabile hemodinamic. Se fac investigații amănunțite în acest moment”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Elena Beldiman Bârlad.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, șoferului vinovat de producerea accidentului. (Crina BUTA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Toalete de 12 miliarde de lei vechi la Pogana

Aproape 1,2 milioane lei costă cinci ...

A ajuns gripa sezonieră în județ!

Șapte cazuri de gripă sezonieră au ...

Proiectul bazinului de înot din municipiul Vaslui va fi depus la finanțator

Proiectul construcției unui bazin de înot ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: