Google+
Home » Justitie » Jandarm bârlădean, rănit la bâlciul din Murgeni, în timp ce a imobilizat un bărbat înarmat cu o suliță improvizată

Jandarm bârlădean, rănit la bâlciul din Murgeni, în timp ce a imobilizat un bărbat înarmat cu o suliță improvizată

Un jandarm vasluian a fost tăiat la brațul drept în timp ce a imobilizat, la un târg în orașul Murgeni, un bărbat înarmat cu un cuțit atașat în vârful unei bâte.

Plutonierul adjutant era în patrulare în zona bâlciului când a primit o solicitare prin apel la 112 care anunța faptul că un bărbat se plimba cu un cuțit de 20 cm înfipt pe o bâtă de un metru.

“Aflat în patrulare în zona bâlciului, plutonierul adjutant M.D din cadrul Detașamentului 3 Bârlad a răspuns unei solicitări 112 prin care era informat că «un bărbat se plimbă în zona bâlciului cu o bâtă de 1 metru, cu un cuțit de 20 de cm înfipt în vârf, învelit într-o pungă». Imediat, subofițerul a plecat în căutarea petrecărețului și, după ce l-a găsit, a încercat să-l convingă cu vorba bună să renunțe la «ustensile», însă în zadar. După somațiile efectuate, jandarmul l-a imobilizat și încătușat, însă nu fără urmări, acesta fiind tăiat de agresor la mâna dreaptă”, a precizat Jandarmeria Română pe o rețea de socializare.

Vom reveni cu amănunte. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: