Home / Social / Cățelușa care și-a așteptat timp de patru luni stăpânul, în fața spitalului din Bârlad, trăiește fericită la Viena, alături de noii săi stăpâni

Cățelușa care și-a așteptat timp de patru luni stăpânul, în fața spitalului din Bârlad, trăiește fericită la Viena, alături de noii săi stăpâni

de Mihaela NICULESCU

Destin fericit pentru cățelușa care și-a așteptat stăpânul timp de câteva luni, la ușa Compartimentului de Primire a Urgențelor, unde l-a văzut intrând ultima oară. Fetița, cum o botezaseră ambulanțierii sensibilizați de loialitatea animalului, are un alt nume acum – Suri, dar și noi stăpâni care o iubesc atât de mult, încât nu o lasă o clipă singură acasă, ci o iau la biroul lor situat în centrul Vienei, dar și la căsuța pe care o au la câțiva kilometri de capitala Austriei.

Suri, pe vremea când i se spunea Fetița și își aștepta credincioasă stăpânul să iasă din spital

Cea care a reușit să-i schimbe destinul trist a fost Ana Grasu, președinta Asociației „Ultima Speranță la Viață” din Bârlad. Cățelușa a fost capturată cu ajutorul altei asociații bârlădene, „Seelen für Seelchen”, iar Ana Grasu a luat-o acasă, a îngrijit-o, a vaccinat-o, a tuns-o și a reușit să o facă să treacă peste trauma suferită. Ulterior, a luat legătura cu mai multe asociații care se ocupă de salvarea câinilor, pentru a o putea da în adopție. Astfel, prin intermediul asociației „Ro-Hundeengel-Salzburg”, cățelușa a fost dată în adopție unei familii din Viena.

„Este cea mai mare bucurie a noastră, să le găsim o casă acestor animale care nu au nicio vină pentru faptul că ajung pe străzi, bolnave și flămânde, de cele mai multe ori alungate de foștii lor stăpâni. Cățelușa Suri are acum o casă nouă și stăpâni care o îngrijesc și o iubesc. Se simte minunat, lucru care se observă din fotografii. Ar fi ideal ca toți câinii părăsiți să fie luați în adopție și să aibă parte de o viață frumoasă ca a acestei cățelușe. Noi încercăm să le oferim o șansă la viață, dar nu întotdeauna reușim. E rușinos că cei mai mulți câini sunt adoptați de străini și că bârlădenii nu sunt interesați decât în număr foarte mic. Recunoștința și iubirea necondiționată pe care ți-o oferă un câine nu se compară nimic.”, a declarat pentru Est News Ana Grasu, președinta Asociației „Ultima Speranță la Viață”.

Devotamentului cățelușei Suri, sau Fetița (cum i s-a spus pentru scurt timp), a impresionat o țară întreagă și a trecut dincolo de granițele României, după ce ziarul Est News i-a făcut cunoscută povestea. Cățelușa nu s-a mișcat vreme de patru luni din curtea Spitalului ”Beldiman” și, probabil, ar fi fost și acum acolo, dacă nu ar fi fost adoptată. Sosise odată cu stăpânul său, care a fost internat fiind grav bolnav. Acesta a părăsit spitalul în sicriu, dar cățelușa nu știa acest lucru. A continuat să-l aștepte credincioasă, privind ore întregi pe zi ușa pe care și-a văzut stăpânul intrând pentru ultima dată.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Creșterea salariilor nu a produs relansarea mult așteptată în sectorul contrucțiilor

Majorarea salariilor în sectorul construcțiilor ...

Vasile Pavăl nu mai vrea să fie surprins de prima ninsoare din această iarnă

Primăria Vaslui a declanșat pregătirile ...

Criza de constructori lovește și în proiectul Centrului Cultural Județean

de Dănuț CIOBANU Lucrările la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: