Home / Justitie / Cazul polițistei care i-a numit ”pulifrici” pe cei care-i plătesc salariul, cercetat cu celeritate de superiorii săi

Cazul polițistei care i-a numit ”pulifrici” pe cei care-i plătesc salariul, cercetat cu celeritate de superiorii săi

Cazul polițistei care i-a numit ”pulifrici” pe cei care-i plătesc salariul va fi cercetat cu celeritate de către superiorii săi, au anunțat reprezentanții Poliției Județene Vaslui, având în vedere impactul mediatic și faptul că nu este unul complex, care să presupună audierea multor persoane. În următoarele zile, comisia de verificare internă va stabili dacă agenta de la Poliția Huși va fi cercetată disciplinar.

Poliția Județeană Vaslui a anunțat, luni, că verificările privind pe agenta Maria Chetran, din cadrul Poliției Huși, cea care a postat pe pagina sa de socializare un mesaj la adresa contribuabililor pe care-i numește ”pulifrici”, sunt pe final. În aceste condiții, ofițerii din cadrul Compartimentului Control Intern din cadrul IPJ Vaslui vor anunța zilele în zilele următoare dacă polițista hușeancă va fi ancheta disciplinar. ”Nu vorbim de o anchetă internă, ci doar de verificări în urma cărora se va stabili dacă se pun în evidență elemente care să impună declanșarea unei anchete disciplinare. Oricum, verificările se fac cu celeritate, având în vedere că nu este un caz complex care să presupună audierea multor persoane”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

În mesajul publicat pe contul său de facebook, postare ștearsă ulterior, polițista din Huși a jignit o parte dintre români: „Că e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toți. Să faci afirmația că-mi plătești mie salariul, tu.. contribuabilul cinstit, deja îți arată gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica. Și dacă tot am în listă pulifrici din ăștia care îmi plătesc mie salariul, de ce plm (pacea liniștii mele) nu ieșiți voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca să nu mă cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricai și să vă și nominalizez?”. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

Accident în zona fostului Cinematograf ”Independența” Vaslui, în care au fost implicate două autovehicule

Un nou accident s-a petrecut, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: