Home / Social / Olandezii caută culegători de ardei

Olandezii caută culegători de ardei

Agricultorii vasluienii care doresc să lucreze în străinătate pot alege Olanda.

Locul de muncă este în Noordwijkerhout, la o companie în continuă dezvoltare. Angajatorul dorește o colaborare pentru o perioadă mai lungă de timp, ceea ce presupune ca persoanele interesate să fie disponibile până la 1 februarie 2019. El solicită ca aplicanții să aibă peste 22 de ani și să aibă cunoștințe minime de limbă engleză. Experiența în agricultură constituie avantaj.

Se oferă un salariu brut de 9, 69 euro/oră, se lucrează cam 38-45 de oră pe săptămână, iar plata salariului se face săptămânal.

Cei care vor fi angajați vor beneficia de asigurare plătită de 18,13 euro/săptămână, cazare contra cost (81 euro/ săptămână) și de posibilitatea participării la cursuri gratuite de limbă olandeză. Contractul va fi încheiat cât mai curând posibil, termenul limită pentru aplicare fiind 4 septembrie 2018.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: