Home / Social / Tabără de vară pentru 300 de copii, la o mănăstire din județ, unde se va juca inclusiv fotbal și bowling

Tabără de vară pentru 300 de copii, la o mănăstire din județ, unde se va juca inclusiv fotbal și bowling

Nu mai puțin de 300 de copii din județ se vor bucura în această vară, timp de câte o săptămână fiecare, de o tabără organizată de Episcopia Hușilor în cadrul Mănăstirii ”Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” Ivănești. Din programul activităților recreative nu vor lipsi atelierele de împletituri și cele de comunicare, precum și activitățile sportive.

Acțiunile de binefacere pentru copiii din județ cu rezultate foarte bune la învățătură sunt continuate de Episcopia Hușilor pe întreaga durată a verii. Astfel, 300 de elevi se vor putea bucura, pe rând, de o vacanță de o săptămână în frumoasa zonă a Mănăstirii ”Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” Ivănești. Programul taberei de vară este divers, cuprinzând mai multe activități tematice, precum muzică, atelier de împletit, atelier de comunicare „întreabă preotul”, pictură și dans tradițional.

De asemenea, sunt incluse în program activități sportive și recreative, precum fotbal, bowling, vânătoare de comori, foc de tabără.

Copiii participă și la programul de slujbă oficiat în paraclisul mănăstirii. Tabăra reunește săptămânal grupuri de câte 30 de participanți proveniți din parohiile Protopopiatului Vaslui”, susțin oficialii Episcopiei Hușilor.

Tabăra de vară de la mănăstirea din Ivănești este intitulată sugestiv „Copiii în bucuria Bisericii” și se desfășoară în parteneriat cu voluntarii moderatori ai Asociației Tinerilor Ortodocși Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Apicultorii vasluieni trebuie să își verifice conturile în această săptămână!

În următoarele zile, cei 498 ...

Proprietarii vasluienii și-au vândut pe bandă rulantă terenurile agricole moștenite

de Dănuț CIOBANU În ultimii ...

Însemnele nazismului, imprimate pe peretele unei bănci din centrul Vasluiului

Însemnele nazismului au fost imprimate ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: