Home / Administratie / Vasluienii dau năvală pentru a obține pașaportul

Vasluienii dau năvală pentru a obține pașaportul

Pe 1 august a fost emis la Vaslui cel mai mare număr de pașapoarte din ultimii zece ani. În această zi, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple (SPCEEPS) Vaslui a onorat 265 de cereri.

De altfel, în primele trei zile ale lunii august au fost înregistrate creșteri semnificative a solicitărilor de eliberare a pașapoartelor simple. Între 1 și 3 august au fost primite 638 de cereri, cu 27% mai multe față de primele trei zile lucrătoare din luna iulie și cu 23% mai multe față de aceeași perioadă a anului 2017.

Pentru a putea răspunde volumului mare de solicitări înregistrate mai ales în sezonul estival al anului, la nivelul SPCEEPS Vaslui au fost dispuse o serie de măsuri organizatorice, precum prelungirea timpului de lucru cu publicul, până la ora 18.30, și deschiderea celui de-al patrulea ghișeu.

Zilnic se eliberează 220 de bonuri de ordine, la care se adaugă 68 de persoane, care s-au programat online. Pentru fiecare cerere s-a alocat un timp de prelucrare de 7 minute. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Dați la o parte mașina! Nu se vede trecerea de pietoni!

Dați la o parte mașina! ...

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

%d blogeri au apreciat: