Home / Administratie / Vasluienii dau năvală pentru a obține pașaportul

Vasluienii dau năvală pentru a obține pașaportul

Pe 1 august a fost emis la Vaslui cel mai mare număr de pașapoarte din ultimii zece ani. În această zi, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple (SPCEEPS) Vaslui a onorat 265 de cereri.

De altfel, în primele trei zile ale lunii august au fost înregistrate creșteri semnificative a solicitărilor de eliberare a pașapoartelor simple. Între 1 și 3 august au fost primite 638 de cereri, cu 27% mai multe față de primele trei zile lucrătoare din luna iulie și cu 23% mai multe față de aceeași perioadă a anului 2017.

Pentru a putea răspunde volumului mare de solicitări înregistrate mai ales în sezonul estival al anului, la nivelul SPCEEPS Vaslui au fost dispuse o serie de măsuri organizatorice, precum prelungirea timpului de lucru cu publicul, până la ora 18.30, și deschiderea celui de-al patrulea ghișeu.

Zilnic se eliberează 220 de bonuri de ordine, la care se adaugă 68 de persoane, care s-au programat online. Pentru fiecare cerere s-a alocat un timp de prelucrare de 7 minute. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

2.000 de familii din județul Vaslui au pierdut în anul 2019 alocația de susținere

Numărul beneficiarilor de alocație pentru susținerea ...

Ideea unui nou spital la Bârlad rămâne… în aer

de Mihaela NICULESCU <<Spitalul Municipal de ...

Prefectura cere revocarea lui Maricel Gîfu din funcția de administrator public al comunei Pogana

Maricel Gîfu nu poate fi administrator ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: