Google+
Home » Justitie » ”Beneficiile” vitezomaniei: mașina în șanț, el la spital și dosarul penal pe drum

”Beneficiile” vitezomaniei: mașina în șanț, el la spital și dosarul penal pe drum

Un bărbat de 67 de ani din comuna Codăești este sub control judiciar după ce acesta a condus fără permis și a ajuns cu mașina în șanț.

În dimineața de 2 august bărbatul s-a prezentat pentru a primi îngrijiri medicale, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a încercat să scape de consecințe, declarând că a suferit leziuni după ce a căzut dintr-o căruță.

Polițiștii au stabilit totuși că bărbatul a condus în noaptea precedentă un autoturism înmatriculat în Italia pe Drumul Comunal 10, din direcția sat Codăești spre centrul localității Pribești, unde a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a ajuns în șanțul de la marginea drumului. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, care a fost internat inițial la Spitalul Județean de Urgență Vaslui iar ulterior a fost transferat la Spitalul Sfântul Spiridon din municipiul Iași.

Bărbatul a fost reținut marți pentru o perioadă de 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: