Google+
Home » Administratie » Trafic restricționat cu ocazia Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui

Trafic restricționat cu ocazia Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui

Stimați vasluieni,

În perioada 12 – 15 august 2018, orașul nostru va găzdui Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui.

Ca în fiecare an, în Centrul Civic se vor desfășura numeroase activități dedicate publicului, motiv pentru care Primăria municipiului Vaslui cere scuze locuitorilor din zonele învecinate acestei locații pentru eventualele inconveniente.

Totodată, vă aducem la cunoștință faptul că de vineri, 10 august 2018, ora 14.00 până joi, 16 august, ora 04.00, traficul rutier va fi restricționat între Casa de Cultură și Banca Comercială Română, pentru amplasarea agenților economici care vor deservi populația în cele patru zile de sărbătoare, circulația desfășurându-se pentru ambele sensuri de mers (fiecare sens cu câte o singură bandă) prin fața magazinului Big Centru, motiv pentru care rugăm conducătorii auto să nu parcheze în zilele următoare în această zonă.

În zilele de duminică, 12 august și miercuri, 15 august, circulația va fi complet închisă între orele 06.00 – 04.00 a doua zi, pe segmentul de drum cuprins între Casa de Cultură și BCR, traficul fiind deviat pe str. N. Bălcescu, respectiv str. Frunzelor.

Având convingerea că și ediția din acest an a Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui se va desfășura fără evenimente neplăcute, vă mulțumim, dragi vasluieni, pentru înțelegere!

Cu deosebit respect,

Primar,

Ing. Vasile PAVĂL

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: