Google+
Home » Social » ULTIMA ORĂ Focuri de armă, pistoale cu gaz lacrimogen și topoare într-o bătaie ca în Vestul sălbatic în zona Stadion din Bârlad

ULTIMA ORĂ Focuri de armă, pistoale cu gaz lacrimogen și topoare într-o bătaie ca în Vestul sălbatic în zona Stadion din Bârlad

Momente de panică incredibile în zona Stadion din Bârlad (la intersecția Bulevardului Republicii cu strada Nicolae Tonitza, aproape de Școala nr. 8), în urmă cu aproximativ o jumătate de oră. Două clanuri de țigani (aproximativ 15 persoane) s-au bătut ca în Vestul sălbatic, punând în pericol și viața trecătorilor. Focuri de armă, săbii, cuțite, pistoale cu gaz lacrimogen și pistoale cu bile de cauciuc, acestea au fost armele cu care s-au războit membrii celor două găști care nu au mai ținut cont de copiii, tineri sau bătrânii care mergeau pe trotuare sau ieșeau din magazinele din zonă.

Un bârlădean care a ieșit de la magazinul de panificație a nimerit în mijlocul încăierării și puțin a lipsit ca o secure aruncată de unul dintre derbedei să nu-l lovească în cap. Au fost sparte vitrinele unor magazine, precum și parbrizele unor autoturisme. Pe o rază de zeci de metri, aerul era irespirabil din cauza gazelor lacrimogene.

În aceste momente, la fața locului se află și Poliția, însă echipajele au ajuns prea târziu. După cele câteva minute de bătaie crâncenă, o parte dintre bătăuși s-au urcat în mașini și au dispărut, iar alții au rupt-o la fugă printre blocuri. Polițiștii au reușit să prindă șase dintre ei, indivizii fiind duși la audieri. Primele informații arată că membrii celor două găști sunt din Zorleni și Murgeni. Se fac cercetări și se așteaptă sosirea criminaliștilor care vor stabili și natura gloanțelor găsite pe jos. Vom reveni cu amănunte.

 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: