Google+
Home » Administratie » Adjudecat! A fost desemnat câștigătorul licitației pentru construcția șoselei de centură a Bârladului

Adjudecat! A fost desemnat câștigătorul licitației pentru construcția șoselei de centură a Bârladului

După exact un an de la declanșarea procedurii de licitație pentru proiectarea și execuția șoselei de centură a Bârladului, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătorul: asocierea dintre companiile Tehnic Asist SRL și Tass Infra Logistic SRL a câștigat licitația pentru construirea centurii ocolitoare.

”Astăzi, 9 august, a fost finalizat procesul de evaluare pentru ofertele depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului Proiectare și Execuție <Varianta de Ocolire a Municipiului Bârlad> și au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii către toți ofertanții. Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SC Tehnic Asist SRL – SC Tass Infra Logistic SRL, având prețul de 132.050.652,68 lei fără TVA și un punctaj total de 100 de puncte, din care 60 de puncte pentru componenta financiară și 40 de puncte pentru componenta tehnică”, au precizat reprezentanții CNAIR.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după soluționarea eventualelor contestații/plângeri formulate în cadrul procedurii de atribuire. (Paul ALEXA)

 

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: