Google+
Home » Sanatate » Centrul de Transfuzii Bârlad va avea program normal în timpul minivacanței bugetarilor

Centrul de Transfuzii Bârlad va avea program normal în timpul minivacanței bugetarilor

Centrul Județean de Transfuzie Sanguină (CJTS) din Bârlad nu va fi afectat de minivacanța acordată bugetarilor, cu ocazia sărbătorii Sf. Maria. Cu excepția zilei de 15 august, centrul va fi deschis pe 16 și 17 august și va funcționa cu program normal.

„Am decis să lucrăm pe 16 și 17 august, având în vedere faptul că, și așa, funcționăm cu personal subdimensionat, iar unii colegi sunt în concediu. Nu ne permitem să lăsăm spitalele fără sânge timp de trei zile, periclitând viața multor bolnavi internați la spitalele din Bârlad, Vaslui și Iași. Informăm donatorii că pot veni să doneze sânge la Centrul de Transfuzii din Bârlad și pe 16 și 17 august”, a declarat pentru Est News dr. Violeta Nistor, directoarea CJTS.

Aceasta a mai precizat că ieri s-au prezentat la Centru 25 de donatori din mediul rural, iar astăzi și-au anunțat prezența alți donatori din Băcești și alte comune din apropierea Bârladului, care s-au mobilizat datorită campaniei naționale de donare, susținută de ministrul Sănătății. (M.N.)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: