Home / Social / Spania are nevoie de căpșunari

Spania are nevoie de căpșunari

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui prin serviciul de ocupare EURES România oferă 150 locuri de muncă vacante în Spania, la recoltarea căpșunilor, campania 2019, pentru femeile din județ. Nu se solicită experiență.

Contractul de muncă este de aproximativ trei luni și se va derula în perioada 1 februarie – 31 mai 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate / zi, 40 ore / săptămână împărțite în șase zile. Ziua liberă poate fi în oricare zi a săptămânii. Perioada de probă este de 15 zile. Salariul oferit este de 40,43 euro brut / zi. Contribuțiile datorate sunt: impozit pe venit – 2%, asigurare socială – 113 euro/lună.

Cazarea este gratuită iar lucrătorul va plati un euro/zi, plata utilităților. Lucrătorul plătește transportul în Spania și se recuperează din primul salariu, iar angajatorul plătește întoarcerea în România (la terminarea contractului). Angajatorul organizează transportul dus – întors printr-o firmă de transport.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Vaslui din Vaslui, strada Spiru Haret, nr. 5, tel. 0235/318184.

Selecția va fi organizată într-un județ din Moldova. Vasluiencele trebuie să aplice până pe 20 noiembrie. Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: