Home / Justitie / Cei 250 de salariați de la Penitenciarul Vaslui s-au răzvrătit după ce și-au dat seama de minciunile lu Tudorel Toader, ministrul Justiției

Cei 250 de salariați de la Penitenciarul Vaslui s-au răzvrătit după ce și-au dat seama de minciunile lu Tudorel Toader, ministrul Justiției

Cei 250 de angajații ai Penitenciarului Vaslui au intrat în grevă japoneză pe termen nelimitat în semn de nemulțumire față de neplata orelor suplimentare efectuate, dar și a deficitului de personal. Potrivit reprezentanților sindicatului, acesta este doar debutul acțiunilor de protest care ar putea ajunge chiar până la blocarea activității.        

Nemulțumirile angajaților de la Penitenciarul Vaslui dau în clocot. Cei 250 de salariați au început deja o serie de acțiuni de protest în încercarea de a sensibiliza conducerea Ministerului Justiției de a le rezolva problemele.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a făcut anul trecut, în decembrie, o serie de promisiuni chiar aici, la Vaslui, cum că vor fi plătite orele suplimentare și că vor fi create condiții mai bune de muncă, dar aceste lucruri nu s-au întâmplat. Ne dorim plata orelor suplimentare la zi și plata orelor suplimentare curente, ne dorim stoparea împuternicirilor ilegale, eliminarea discriminărilor salariale, aprobarea statutului polițistului și încetarea abuzurilor asupra pensionarilor din sistem cărora le-au fost limitate pensiile. Colegii sunt foarte nemulțumiți, lucrăm în continuare cu deficit de personal, ceea ce face ca orele suplimentare să se acumuleze constant”, ne-a declarat liderul Sindicatului ”Megas” Vaslui, Gabriel Mititelu.

La ora actuală, angajații de la Penitenciarul Vaslui au de primit bani pe un număr de 14.000 de ore care au fost efectuate și neplătite în ultimii ani. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Membrul unei secții de votare din Bunești a fost dat afară, după ce a filmat și a făcut scandal

Membrul unei secții de votare ...

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: