Google+
Home » Social » Mașină în flăcări, în centrul Bârladului

Mașină în flăcări, în centrul Bârladului

Mașină în flăcări, în centrul Bârladului, lângă Biblioteca ”Stroe S. Belloescu”, astăzi, în jurul orei 16:30. Un autoturism înmatriculat în județul Vaslui a luat foc, de la un scurt circuit.

Șoferul mașinii, în vârstă de 56 de ani, a simțit un miros ciudat în timp ce se deplasa cu autoturismul și a tras pe dreapta, moment în care mașina s-a aprins.
”La fata locului s-a deplasat o autospeciala de lucru cu apa si spuma cu cinci subofiteri din cadrul Detasamentului de Pompieri Barlad. La sosirea fortelor de interventie incendiul se manifesta cu flacara deschisa la intreaga autoutilitara ( atat la compartimentul motor cat si in interior). Masina a fost distrusa in proportie de 80%, cauza probabila de incendiu fiind scurt-circuit electric la un cablu defect”, au declarat reprezentanții ISU.

„Echipajele de poliție sosite la fața locului au decongestionat zona și au dirijat traficul. Se efectuează cercetări pentru a verifica dacă este, sau nu, caz penal”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene Vaslui. (Crina BUTA)

 

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: