Google+
Home » Administratie » Zilele Culturale ale Vasluiului, un debut fulminant, ca în fiecare an

Zilele Culturale ale Vasluiului, un debut fulminant, ca în fiecare an

Zilele Culturale ale Municipiul Vaslui au debutat, duminică, în fața primăriei din localitate, cu un microrecital de excepție, sub privirile a sute de localnici. Ziua a continuat cu parada personajelor de poveste, precum și cu spectacole dedicate în special copiilor.

Debut fulminant pentru autoritățile locale la Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui. Sute de oameni s-au adunat în fața Primăriei Vaslui pentru a asista la debutul activităților dedicate manifestărilor culturale ale autorităților locale.

Primăria Vaslui, Consiliul Local au pregătit un amplu program cultural sportiv și distractiv. Vor fi patru zile în care toată lumea este invitată și pentru care colegii mei au muncit mult, am pus suflet în ceea ce am gândit și sper să vă placă. Vasluiul s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare. Luna august este una specială pentru noi pentru că ne reunim ca și comunitate. Am încercat să diversificăm programul, să implicăm tot mai mulți elevi, studenți, artiști consacrați pentru aceste momente. Sunt convins că dumneavoastră, dragi vasluieni, așa cum vă știu, veți fi ospitalieri, cu bună credință, și ne vom simți bine cu toții. Așadar, vă doresc patru zile frumoase, să participați la manifestările de la Parcul Copou, de la bibliotecă, de la muzeu, de la Curțile Domnești, de la Centrul Cultural Alexandra Nechita, de la liceele din Vaslui, să scoatem în evidență pe cei frumoși dintre cei mai frumoși”, a declarat primarul municipiul Vaslui, Vasile Pavăl.

Discursul primarului a fost continuat de parada personajelor din poveste pe traseul Primăria Vaslui – Parcul Copou, precum și cu desfășurarea unor activități în aceeași zonă, cu un teatru de păpuși pe placul celor mici. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: