Home / Administratie / 23 de noi dispensare medicale în județul Vaslui, construite cu fonduri PNDL

23 de noi dispensare medicale în județul Vaslui, construite cu fonduri PNDL

Nu mai puțin de 23 de comune din județul Vaslui vor avea dispensare medicale moderne, construite prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Ciprian Trifan

“Există și comunități care au amenajat dispensare cu fonduri proprii, dar este pentru prima dată când un program național alocă fondurile necesare pentru construcția de astfel de dispensare medicale. Se rezolvă astfel o problemă foarte mare a medicilor de familie, cea legată de infrastructură și dotări. Investiția în aceste cabinete medicale vine ca răspuns la nevoia medicilor de a-și desfășura activitatea profesională în cele mai bune condiții”, a declarat ieri Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui.

Trifan susține că prin aceste investiții se dorește reducerea deficitului de medici de familie din județul Vaslui. Recent, în cadrul ședinței Comitetului pentru Dialog Social, autoritățile au discutat despre criza de medici de familie din județ, menționând că un număr de aproximativ 10.000 de vasluieni din patru comune nu au la această dată medici de familie. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Violența bolnavilor ce pot fi imobilizați – o problemă fără rezolvare în spitalul bârlădean

Cadrele medicale din Spitalul „Elena ...

CJ Vaslui achită datorii de 1,9 milioane lei ale Spitalului Județean de Urgență

de Dănuț CIOBANU Spitalul Județean ...

Proiectul privind extinderea UPU Vaslui este din nou pe masa CJ-ului

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: