Home / Sport / Fotbalul spectacol s-a întors. Ploaie de goluri la “Summer Cup” Vaslui

Fotbalul spectacol s-a întors. Ploaie de goluri la “Summer Cup” Vaslui

Ziua cea mult așteptată de iubitorii de fotbal din județul Vaslui a venit duminică, atunci când a luat startul cea de-a șaptea ediție a “Summer Cup” Vaslui, turneu amical de fotbal. Evenimentul face parte din seria manifestărilor dedicate Zilelor municipiului Vaslui.

Competiția, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui cu sprijinul Primăriei Vaslui și a Direcției Județene pentru Sport și Tineret, a adus la start echipe dornice de afirmare, care au oferit clipe de magie. Confruntările care au avut loc pe terenul sintetic al Liceului Emil Racoviță Vaslui au avut toate ingredientele necesare pentru a fi pe placul spectatorilor: răsturnări de scor, lovituri de departajare, scoruri fluvii și rezultate surpinzătoare.

La turneul Open s-au înscris nouă echipe. Inter Traian, Zimbru și ASA Vaslui dispută grupa A, Spartanii, Victoria, Vaslui Juniors au fost plasate în B, iar Solidar, Stiinta Delesti și Pol. Mun. Vaslui se luptă pentru supremația grupei C.

ASA Vaslui a fost perdanta grupei A în prima zi de competiție, fiind învinsă în ambele partide disputate. Zimbru a învins-o cu 5 – 0 (2 – 0). O partidă ceva mai disputată a fost cea dintre ASA Vaslui și Internazionale Traian. ASA a cedat în cele din urmă cu 3 – 2, după ce la pauză scorul era egal, 2 – 2. Vaslui Juniors a învins după lovituri de departajare pe Victoria, scor 2 – 1, după ce la finalul timpului regulamentar era scor alb. Vaslui Juniors s-a mai regăsit încă o dată în situația de a tranșa meciul la loviturile de departajare, însă a fost învinsă de Spartanii cu 3 – 2. Vaslui Juniors reușise să rămână în cursă după ce egalase în repriza secundă. Știința Delești a fost învinsă în ambele meciuri disputate în grupa C, scor 1 – 4 (1 – 1) cu Pol. Mun. Vaslui și 1 – 9 (0 – 4) cu Solidar.

La Under 19 s-au înscris 11 echipe, care au fost plasate în patru grupe. Din A fac parte Inter Traian și FC Nord, în grupa B se duelează Știința Delești, Golden Team și FC Bazar, din C fac parte River Plate, AS Vaslui și FC Strand, iar în grupa D au fost repartizate Vaslui Juniors, FC Cormoranii și Galaxy Team.

Un meci foarte disputat a fost cel dintre Știința Delești și FC Bazar, care la pauză era 2 – 2 și după terminarea timpului regulamentar era încă nedecis, scor 5 – 5. Au urmat loviturile de departajare, de care a beneficiat FC Bazar, scorul final fiind 9 – 10. Celelalte partide au mers într-o singură direcție, fiind câștigate autoritar. FC Cormoranii a dispus de Galaxy Team cu 8 – 1 (5 – 0). Tot cu 8 – 1 a câștigat și Inter Traian Vaslui meciul cu FC Nord (4 – 1). ASA Vaslui s-a distrat cu FC Ștrand, scor 4 – 0 (2 – 0). Aceasta din urmă a pierdut și confruntarea cu River Plate, scor 1 – 5 (0 – 3).

La Old Boys se înfruntă Spartanii, Victoria și Solidar. Prima partidă le-a adus față în față pe Spartanii și Solidar, prima având câștig de cauză datorită unei reprize secunde mai inspirate, scor fnal 3 – 1 (1 – 1).

“Summer Cup” Vaslui programează și astăzi meciuri, dimineața între orele 9.00 și 12:30, iar seara între orele 17.00 și 20.00. Mâine vor avea loc meciuri doar dimineață, între orele 09.00 și 13.00. (George PROCA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: