Google+
Home » Social » Mii de vasluieni au felicitat-o la unison pe Simona Halep, la concertul celor de la Voltaj, pentru victoria de la Montreal

Mii de vasluieni au felicitat-o la unison pe Simona Halep, la concertul celor de la Voltaj, pentru victoria de la Montreal

Simona Halep a fost felicitată de mii de locuitori ai județului în timpul concertului susținut de ”Voltaj” în Centrul Civic, pentru câștigarea turneului de tenis de la Montreal. Aflată într-un concert la Vaslui, trupa condusă de Călin Goia a interpretat pentru jucătoarea numărul 1 mondial ”Odă bucuriei”, în uralele spectatorilor.

Câștigarea turneului de la Montreal de către Simona Halep a fost un moment de bucurie generală a mii de spectatori aflați, duminică noapte, la un concert susținut de trupa Voltaj, în centrul municipiului Vaslui. Imediat după ce jucătoarea româncă de tenis a învins-o pe Sloane Stephens, solistul Călin Goia a anunțat în plin concert victoria Simonei Halep. Mai mult decât atât, trupa Voltaj i-a dedicat numărului 1 mondial la tenis feminin o melodie cântată mai puțin în concertele unei trupe pop-rock, respectiv ”Odă bucuriei”, compusă de Ludwig van Beethoven. Reacția publicului a fost pe măsură, toți spectatorii mișcând mâinile în aer în semn de bucurie.

De altfel, Călin Goia a mai întrebat spectatorii și pe parcursul concertului dacă știu cât mai este rezultatul și în timpul meciului dintre Simona Halep și Sloane Stephens.

Trupa ”Voltaj” a concertat, duminică, până la miezul nopții, în cadrul Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui, seria evenimentelor urmând a se încheia la mijlocul acestei săptămâni. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: