Home / Social / Protestul ciobanului în vârful unui stâlp de înaltă tensiune, anchetat de Inspecția Muncii Vaslui

Protestul ciobanului în vârful unui stâlp de înaltă tensiune, anchetat de Inspecția Muncii Vaslui

Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui va declanșa o anchetă în cazul ciobanului din Pungești care a protestat pe un stâlp din zona ”Ceramica” a municipiului reședință. Reprezentanții ITM vor să afle dacă motivul pentru care bărbatul de 50 de ani a amenințat că se aruncă în gol de la 30 de metri înălțime este unul real.

Așteptăm sesizarea oficială din partea Poliției pentru a declanșa această anchetă. Deocamdată, până nu vom face verificările de rigoare, nu ne putem pronunța cu privire la revendicările persoanei implicată în acest caz”, ne-a declarat inspectorul șef adjunct al ITM Vaslui, Alin Mocanu.

Bărbatul de 50 de ani s-a urcat încă de la primele ore ale dimineții în vârful unui stâlp de înaltă tensiune chiar în preajma locului unde mergea cu oile la păscut. În urma unui apel la numărul de urgență 112, în zona unde avea loc protestul s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, poliție și ambulanță. După întreruperea curentului, negociatorul de la Poliție a încercat să-l convingă pe cioban să coboare de pe stâlp. Între timp, a fost ridicată și autoscara de intervenții la înălțime a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. În cele din urmă, după zeci ce minute de negocieri, bărbatul a coborât în siguranță, ulterior fiind preluat de echipajul medical.

”Bărbatul era într-o stare avansată de ebrietate astfel încât comunicarea cu el s-a făcut foarte greu. După ce o să iasă din această stare, se va încerca purtarea unui dialog normal pentru a afla exact care sunt nemulțumire sale”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

La Vulturești vor fi condiții ca la oraș

Autoritățile din Vulturești și-au propus ...

Fata de 13 ani dispărută din Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii Vaslui, găsită de polițiști în municipiul Iași

Fata de 13 ani dispărută ...

Cabană apicolă în flăcări, la Todirești. Pompierii au reușit să salveze peste 20 de stupi

O cabană apicolă din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: