Google+
Home » Sport » Zimbru, Internazionale Traian și Victoria Old Boys au cucerit trofeele puse în joc la Summer Cup Vaslui

Zimbru, Internazionale Traian și Victoria Old Boys au cucerit trofeele puse în joc la Summer Cup Vaslui

După patru zile pline de fotbal astăzi s-a tras cortina peste cea de-a VII-a ediție a Summer Cup Vaslui. Competiția organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, cu sprijinul Primăriei Vaslui și a Direcției Județene pentru Sport și Tineret, a adus la start echipe dornice de afirmare, care au oferit clipe de magie. Confruntările care au avut loc în perioada 12 – 15 august pe terenul sintetic al Liceului Emil Racoviță Vaslui au avut toate ingredientele necesare pentru a fi pe placul spectatorilor: răsturnări de scor, lovituri de departajare, scoruri fluvii și rezultate surpinzătoare. Astăzi au fost încoronate campioanele turneului: Zimbru la Open, Internazionale Traian la UI9 și Victoria la Old Boys.
La Turneul Open s-au calificat în finală câștigătoarele celor trei grupe. Zimbru, din A, a reușit să ajungă în ultimul act în detrimentul celor de la Internazionale Traian și ASA Vaslui. Câștigătoarea grupei B a fost Spartanii, care a fost mai bună decât Victoria și Vaslui Juniors. Din grupa C a mers mai departe Știința Delești. Formația Zimbru s-a încoronat campioana turneului Open, după ce le-a surclasat în finală pe Spartanii și AS Solidar.
La Turneul U19 Internazionale Traian a câștigat grupa A, din care a mai făcut parte doar FC Nord. Din B a mers mai departe FC Bazar, spre dezamăgirea celor de la Știința Delești și Golden Team. Grupa C a fost “adjudecată” de River Plate, care a fost mai bună decât A.S.A. Vaslui și FC Strand. Din D a mers în faza următoare Vaslui Juniors, care le-a eliminat pe FC Cormoranii și Galaxy Team. Internazionale Traian Vaslui a devenit campioană, după ce a dispus în finală de Vaslui Juniors.
La Old Boys Victoria a cucerit trofeul după ce a fost mai bună decât Spartanii și Solidar. (George PROCA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: