Home / Justitie / Agresorii din Zorleni, mari amatori de furci și topoare, ar fi vrut să-și aștepte pedeapsa în casa lor, nu la închisoare

Agresorii din Zorleni, mari amatori de furci și topoare, ar fi vrut să-și aștepte pedeapsa în casa lor, nu la închisoare

Cei trei agresori din comuna Zorleni, care au fost la un pas de a omorî în bătaie doi bărbați, în luna martie, rămân în arestul preventiv.

Ștefan Balan, Lucian Balan și Gheorghiță Crețu au cerut magistraților Tribunalului Vaslui înlocuirea arestării preventive cu arestul la domiciliu, marți. Cererea bătăușilor a fost respinsă de judecători, prelungind arestul cu încă 30 de zile, cei trei fiind acuzați de tentativă de omor deosebit de grav. Aceștia au intrat în curte peste cei doi și au început să îi ia la bătaie, cu furcile și topoarele. Motivul a fost că unul dintre bărbați s-a certat cu ginerele bărbatului care a fost bătut. Aceștia nu au mai ținut cont pe cine bat, din cauza alcoolului pe care îl consumau în cantități considerabile.

Gheorghiță Dîrzu, în vârstă de 50 de ani și fiul acestuia, Marian Dîrzu, în vârstă de 20 de ani, au ajuns în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie Iași, cu fracturi de craniu și hemoragii puternice după ce au fost bătuți cu furcile și topoarele de cei trei bărbați. (Crina BUTA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: