Home / Justitie / Mai mulți tineri din Vaslui, amendați după ce au scandat împotriva PSD

Mai mulți tineri din Vaslui, amendați după ce au scandat împotriva PSD

Poliția Locală Vaslui a amendat mai mulți tineri care au scandat celebra trivialitate împotriva PSD la finalul manifestărilor Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui. “M..e PSD” s-a auzit chiar în zona centrală a orașului.

Celebrul slogan uzitat împotriva principalului partid de guvernământ a adus o gaură de câteva sute de lei în bugetul unor tineri din Vaslui, după ce aceștia au strigat în centrul municipiului Vaslui, pe timp de noapte,”M..e PSD”, în ciuda faptului că zona era plină de forțe de ordine. Fără a fi în vreo legătură, cele patru grupuri au scandat respectiva trivialitate după încheierea concertelor din Piața Civică, timp ce aproximativ jumătate de oră. În cele din urmă, tinerii au fost depistați de către polițiștii locali, care i-au amendat cu câte 200 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Unul din cele patru grupuri mergea într-o mașină decapotabilă și, de fiecare dată când ajungeau în centru, scandau ”M..e PSD”. După ce au observat că sunt filmați, tinerii în cauză s-au dus ei la polițiști pentru a le cere explicații, moment nu mai bun ca să fie amendați. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

Noul termen de începere a lucrărilor la drumul strategic este luna octombrie 2019

Proiectarea drumului strategic de la ...

%d blogeri au apreciat: