Home / Administratie / Peste 740 de exploatații agricole din județ, controlate de APIA pe cererile unice de plată

Peste 740 de exploatații agricole din județ, controlate de APIA pe cererile unice de plată

Peste 740 de exploatații agricole din județ vor fi controlate de către angajații Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură pe ceea ce înseamnă cererile unice de plată. Ancheta în teren va presupune nu mai puțin de 12.455 de parcele, respectiv o suprafață de 64.636 de hectare.

Sute de fermieri din județ vor intra, în perioada următoare, în febra controalelor celor de la Agenția pentru Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) Vaslui. Vizate de verificările în teren sunt 748 de exploatații, cu un număr de 122.455 de parcele și o suprafață totală de 64.636 hectare.

”Scopul verificărilor la fața locului este acela de a vedea condițiile în care se acordă ajutorul de către Uniunea Europeană. Fiecare verificare la fața locului va fi obiectul unui raport de control. Rugăm fermierii să colaboreze în această perioadă cu specialiștii APIA pentru a realiza programul de verificare stabilit”, ne-a declarat directorul APIA Vaslui, Răzvan Arteni.

Pentru respectarea termenului stabilit privind finalizarea controalelor pe teren, angajații APIA Vaslui vor lucra inclusiv pe 16 și 17 august, zile pe care aceștia, însă, le vor recupera. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

La Vulturești vor fi condiții ca la oraș

Autoritățile din Vulturești și-au propus ...

Fata de 13 ani dispărută din Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii Vaslui, găsită de polițiști în municipiul Iași

Fata de 13 ani dispărută ...

Cabană apicolă în flăcări, la Todirești. Pompierii au reușit să salveze peste 20 de stupi

O cabană apicolă din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: