Google+
Home » Sanatate » ULTIMA ORĂ Bărbat din Bunești Averești, mort după ce a fost înțepat de albine

ULTIMA ORĂ Bărbat din Bunești Averești, mort după ce a fost înțepat de albine

Albinele au făcut o victimă în comuna Bunești-Averești. Un bărbat de 57 de ani, pădurar la un canton silvic, și-a găsit sfârșitul în condiții groaznice, în urma unui șoc anafilactic, din cauza unei înțepături de albină. Familia bărbatului susține că albina l-a înțepat pe acesta într-un deget de la picior. Rudele au solicitat sprijinul unui echipaj medical. Între timp, pentru a câștiga timp, acestea l-au luat pe pădurar și au pornit spre spitalul din Huși. Pe drum, s-au întâlnit cu echipajul medical, care a început manevrele de resuscitare, însă bărbatul intrase deja în stop cardio-respirator.

”S-a reușit intubarea bărbatului și s-au început manevrele de resuscitare specifice. Din păcate, pacientul nu a răspuns la aceste manevre, fiind declarat decesul”, a precizat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.

Pe timpul efectuării manevrelor de resuscitare, echipajul medical a cerut și sprijinul unui elicopter SMURD, acesta aterizând la locul indicat pentru a-l preluat pe pacient în cazul în care i-ar fi revenit activitatea cardiacă. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: