Home / Sanatate / ULTIMA ORĂ Bărbat din Bunești Averești, mort după ce a fost înțepat de albine

ULTIMA ORĂ Bărbat din Bunești Averești, mort după ce a fost înțepat de albine

Albinele au făcut o victimă în comuna Bunești-Averești. Un bărbat de 57 de ani, pădurar la un canton silvic, și-a găsit sfârșitul în condiții groaznice, în urma unui șoc anafilactic, din cauza unei înțepături de albină. Familia bărbatului susține că albina l-a înțepat pe acesta într-un deget de la picior. Rudele au solicitat sprijinul unui echipaj medical. Între timp, pentru a câștiga timp, acestea l-au luat pe pădurar și au pornit spre spitalul din Huși. Pe drum, s-au întâlnit cu echipajul medical, care a început manevrele de resuscitare, însă bărbatul intrase deja în stop cardio-respirator.

”S-a reușit intubarea bărbatului și s-au început manevrele de resuscitare specifice. Din păcate, pacientul nu a răspuns la aceste manevre, fiind declarat decesul”, a precizat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.

Pe timpul efectuării manevrelor de resuscitare, echipajul medical a cerut și sprijinul unui elicopter SMURD, acesta aterizând la locul indicat pentru a-l preluat pe pacient în cazul în care i-ar fi revenit activitatea cardiacă. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: