Google+
Home » Social » Căruțaș în stare gravă, după ce a intrat cu capul într-un pod de beton și apoi a fost strivit de lemnele din atelaj

Căruțaș în stare gravă, după ce a intrat cu capul într-un pod de beton și apoi a fost strivit de lemnele din atelaj

Un căruțaș de 57 de ani, din Pușcași, a ajuns în stare gravă la spital, marți după-amiază, după ce a fost aruncat din atelajul pe care îl conducea într-un cap de pod de pe marginea șoselei și apoi acoperit cu lemnele din căruță. Polițiștii au stabilit că bărbatului nu i-a ținut frâna la atelaj într-o pantă atunci când se întorcea de la pădure cu o căruță plină cu lemne.

La un pas de moarte după ce a zburat prin aer câțiva metri și s-a oprit într-un cap de pod de marginea șoselei, iar apoi a fost acoperit cu lemne. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Pușcași, care a avut ghinionul ca piedica de la căruța pe care o conducea să nu-i mai țină într-o pantă în momentul în care se întorcea cu căruța plină cu lemne de la pădure. În consecință, atelajul a prins viteză la vale astfel încât nu a mai putut fi controlat de către căruțaș.

Din cauza vitezei, bărbatul a scăpat de sub control atelajul și a fost aruncat cu capul într-un pod din beton. Ulterior, lemnele din căruță au căzut peste victimă, provocându-i leziuni grave”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Echipajul medical de terapie intensivă mobilă chemat de către martorii accidentului i-a acordat primele îngrijiri bărbatului care apoi a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. (Ionuț PREDA)

 

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: