Google+
Home » Justitie » Magistrații bârlădeni l-au ”astâmpărat” pe pedofilul Cătălin Mihăilă, nu cu încă 30 de zile de arest preventiv, ci cu 60

Magistrații bârlădeni l-au ”astâmpărat” pe pedofilul Cătălin Mihăilă, nu cu încă 30 de zile de arest preventiv, ci cu 60

Magistrații Judecătoriei Bârlad au decis, ieri, să prelungească arestul preventiv, nu cu 30 de zile, ci cu 60, în cazul lui Cătălin Mihăilă, individul din Simila, comuna Zorleni, care a traumatizat psihic o fetiță, în luna iunie, când a abuzat-o sexual între blocuri.

Pedofilul, de 29 de ani, ceruse instanței să înlocuiască măsura arestului preventiv cu arest la domiciliu sau cu măsura controlului judiciar.

Cătălin Mihăilă, cunoscut cu afecțiuni psihice, a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală, după ce a încercat să-și satisfacă poftele animalice cu o fetiță din clasele primare. A intrat pe mâinile polițiștilor fiind identificat chiar de copila agresată, ce trece acum, împreună cu familia ei, prin momente de coșmar în urma experienței cumplite de care a avut parte.

Scenele strigătoare la cer s-au petrecut pe 6 iunie, pe o stradă din Bârlad, ziua în amiaza mare. Individul călătorise în același autobuz cu fetița, coborând, ca și ea, în aceeași stație. Copila era însoțită de o prietenă mai mică. Pedofilul le-a urmat îndeaproape. Pe drum a început să se masturbeze în fața fetelor, să le facă cu ochiul și să le cheme spre el. Fetița mai mare a înțeles imediat intențiile dezaxatului și a mărit pasul, înspăimântată. Pe o alee din zona Bisericii Sf. Nicolae, profitând de lipsa trecătorilor și de spațiul lipsit de vizibilitate, bărbatul s-a năpustit asupra fetei mai mari, încercând să o anihileze. Curajoasă, aceasta l-a lovit cu pumnii și cu picioarele în timp ce țipa din toate puterile. Fiindcă și cea mică a început să strige, bărbatul s-a speriat și s-a oprit. I-a dat drumul copilei și a rupt-o la fugă.

Spaima nu a paralizat-o nicidecum pe fată. Scăpată din ghearele pedofilului, cu o prezență de spirit lăudabilă, a scos telefonul și și-a sunat părinții. Fără a mai aștepta să ajungă la ea, aceștia au alertat imediat serviciul 112, așa încât polițiștii au putut fi prezenți în zonă la foarte scurt timp. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: