Google+
Home » Administratie » 200 de lei abonamentul pentru cele opt zile ale Festivalului ”C. Tănase” sau 30 de lei pentru fiecare spectacol

200 de lei abonamentul pentru cele opt zile ale Festivalului ”C. Tănase” sau 30 de lei pentru fiecare spectacol

Costul unui abonament pentru cele opt zile de spectacole ale Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui, de la începutul lunii octombrie, este de 200 de lei, în timp ce prețul unui bilet pentru fiecare piesă de teatru în parte a fost stabilit la 30 de lei. În total, la sala mare a Casei de Cultură Vaslui vor fi puse în scenă zece spectacole, din care două sunt piese de teatru independent.

Organizatorii celei de a XXV-a ediții a Festivalului de Umor ”Constantin Tănase” Vaslui au făcut publice prețurile abonamentelor și biletelor pentru cele opt zile de spectacole de la Casa de Cultură din municipiul reședință. Astfel, costul unui abonament este de 200 de lei, spectatorii putând urmări toate cele opt piese puse în scenă de teatrele de comedie din țară și Republica Moldova, precum și cele două piese de teatru independent. Însă, cei care vor dori să vadă doar o parte din reprezentații, vor putea să-și achiziționeze biletele la prețul de 30 de lei.

Diferența față de edițiile anterioare este că, în primele două zile, respectiv pe 12 și 13 septembrie, vor putea fi achiziționate doar abonamente și nu vor fi vândute mai mult de 300. De pe 14 septembrie, vor fi puse în vânzare și bilete pentru fiecare spectacol”, ne-a declarat directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui, Lucian Onciu.

Programul complet al Festivalului Umorului, ce se va desfășura în perioada 30 septembrie – 7 octombrie, va fi afișat pe 10 septembrie, cu două zile înainte de punerea în vânzare a abonamentelor. Cele opt spectacole de la Sala Mare a Casei de Cultură Vaslui vor începe la ora 19. Pe scenă, vor evolua teatrele ”Masca” București, ”Mihai Eminescu” Chișinău, ”Radu Stanca” Sibiu, ”Odeon” București, ”Mihai Eminescu” Botoșani, Teatrul Național Târgu Mureș, Teatrul de Comedie București și, după foarte multe ediții de absență, Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” București.

În ceea ce privește concursul de interpretare al festivalului, acesta se va desfășura pe scena Teatrului ”V.I. Popa” Bârlad. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: