Google+
Home » Justitie » ULTIMA ORĂ: Accident cu un taxi și un microbuz, la ieșirea din Vaslui, și cu mulți polițiști la fața locului

ULTIMA ORĂ: Accident cu un taxi și un microbuz, la ieșirea din Vaslui, și cu mulți polițiști la fața locului

Un taxi și un microbuz au fost implicate, joi după-amiază, într-un accident, care putea avea consecințe grave, la ieșirea din Vaslui spre Muntenii de Jos, după ce au intrat în coliziune, iar apoi au ieșit în afara părții carosabile. Mai multe echipaje de poliție au ajuns în zonă pentru cercetări la fața locului și dirijarea traficului, care a fost perturbat timp de câteva zeci de minute.

Un accident ce putea avea consecințe grave s-a petrecut, joi după-amiază, în vestita curbă de la ieșirea din municipiul Vaslui spre Muntenii de Jos, acolo unde mulți șoferi, pasageri și pietoni și-au pierdut viața sau au fost grav răniți. Din fericire, de această dată, doar o minune a făcut că o coliziune dintre un autoturism taxi și un microbuz, care circulau din direcții opuse, să nu se lase cu victime. Și asta cu toate că ambele mașini au ieșit de pe partea carosabilă, microbuzul ajungând chiar la câțiva metri de șosea. Chiar și poliția a intrat în alertă atunci când a fost comunicat accidentul la numărul de urgență 112, în zonă fiind trimise mai multe echipaje de la Rutieră.

În urma cercetărilor la fața locului, s-a stabilit că vinovat de producerea evenimentului rutier ar fi șoferul microbuzului, un bărbat de 39 de ani din municipiul Huși, care nu ar fi păstrat distanța laterală față de autoturismul taxi care venea din sensul opus de mers. Inițial, s-a crezut că este vorba de un accident cu multe victime și de aceea au fost trimise mai multe echipaje de poliție în zonă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Traficul în zona accidentului s-a desfășurat cu dificultate, alternativ pe un singur sens, timp de câteva zeci de minute. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: