Home / Administratie / Vasluienii pot obține număr de identificare pentru casele de marcat și pe internet, prin Spațiul Privat Virtual

Vasluienii pot obține număr de identificare pentru casele de marcat și pe internet, prin Spațiul Privat Virtual

Agenția Națională de Administrare Fiscală a creat posibilitatea operatorilor economici vasluieni de a obține numărul unic de identificare a aparatelor de marcat electronice fiscale prin intermediul Spațiului Privat Virtual.

ANAF le recomandă acestora să depună “Cererea de atribuire a numarului de ordine din Registrul de evidență a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate în județ sau a numărului unic de identificare din aplicația informatică a Agenția Națională de Administrare Fiscală” – Formular C 801 și să primească “Certificatul de atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice fiscale”.

Informații despre completarea și transmiterea cererii, respectiv documentele care trebuie atașate, se regăsesc în Ghidul publicat pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, în cadrul seciunii Servicii Online/”Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)” sau pot fi obținute telefonic, apelând Serviciul central de asistență telefonică a contribuabililor – Call-center la nr. de telefon (+4).031.403.91.60.

Formularul C 801 este disponibil pe site-ul www.anaf.ro la rubrica Servicii Online – Declarații Electronice.

Pentru nedotarea cu aparatele de marcat conforme ANAF va aplica sancțiuni contribuabililor mari și mijlocii, începând cu data de 1 septembrie, și contribuabililor mici, începand cu 1 noiembrie.

Totodată, ANAF sfătuiește contribuabilii să depună formularul C 801 din timp, pentru a evita aglomerarea din ultimele zile. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Somaj tehnic: Etapele pe care trebuie să le parcurgă angajatorii

Agenția Județeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă (AJOFM) Vaslui ...

HARTA INTERACTIVĂ a cazurilor de coronavirus din România: Situația la minut din județe. Persoanele infectate, în carantină și monitorizate

O hartă interactivă care oferă în timp real numărul ...

”Pandemie” demografică. Județul Vaslui a pierdut în ultimii șapte ani nu mai puțin de 11.746 persoane

de Dănuț CIOBANU  Evoluția demografică a județului Vaslui din ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: