Google+
Home » Justitie » Mama criminală, care și-a ucis și și-a aruncat bebelușul în hazna, le-a cerut judecătorilor să-i dea drumul acasă

Mama criminală, care și-a ucis și și-a aruncat bebelușul în hazna, le-a cerut judecătorilor să-i dea drumul acasă

Criminala care și-a ucis bebelușul nou-născut s-a săturat de viața de după gratii și vrea acasă. Alina Elena Savin, femeia în vârstă de 33 de ani, din comuna Todirești, a depus vineri contestație la Tribunalul Vaslui, dorind înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Magistrații au respins cererea ca nefondată.

Alina Savin, mamă a cinci copii, a născut acasă pe data de 2 aprilie. S-a gândit că cel mai bine pentru toți ar fi să scape de băiețelul, născut viu, potrivit concluziilor legiștilor. L-a strâns de gât, l-a înțepat cu cuțitul și timp de trei zile l-a ținut în dulapul de haine al familiei. În tot acest timp s-a gândit cum să scape de cadavru, fără să fie surprinsă de soț sau de copii.

Într-una din zilele când a rămas singură acasă, a făcut foc în curte și a aruncat copilul în flăcări, însă i-a fost teamă că se întoarce bărbatul de la muncă și, cu o furcă, a luat cadavrul din foc și l-a aruncat în haznaua din curte. Doar că și aici, cadavrul era vizibil. Când s-a întors soțul de la muncă, i-a spus că trebuie săpată o nouă groapă pentru toaletă, întrucât cea veche era plină și singură s-a apucat să dărâme WC-ul în care își aruncase băiatul. Omul a certat-o și i-a spus că trebuia să aștepte să facă el asta. A săpat o nouă groapă pentru WC-ul familiei și totul părea că s-a încheiat. Mai mult decât atât, femeia a plecat la muncă în Germania. Numai că, înainte, a apucat să îi spună unei cumnate, care știa că e gravidă, că a avortat.

Sceptică, aceasta a sunat la 112 și a anunțat că Alina Savin a avortat la 7 luni. S-a declanșat o anchetă și, după ce cadavrul copilului a fost găsit în haznaua dărâmată, cazul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

“A declarat că, imediat după ce a născut acasă, s-a gândit că era mai bine pentru toți să îl omoare. După ce și-a pus planul în aplicare, a plecat la muncă în Germania. Cumnata cu care discutase a anunțat polițiștii. Suspecta a fost reținută pentru 24 ore “, ne-a declarat Alice Ruja, procuror criminalist.

Legiștii au stabilit că fătul venise pe lume la termen, viu, așa că mama este acuzată de omor și profanare de cadavre. Alina Savin s-a întors de bună voie din Germania atunci când a fost sunat a de autorități și a recunoscut fapta. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: