Home / Administratie / Primarul care nu crede în pesta porcină: “Alooo!!! Johannis, Dragnea, Dăncilă!!! Opriți acest act criminal!”

Primarul care nu crede în pesta porcină: “Alooo!!! Johannis, Dragnea, Dăncilă!!! Opriți acest act criminal!”

“Nu există nicio pestă porcină, nu mai insistați în a vă bate joc de români!”, le transmite Ciprian Tamaș, primarul din Șuletea, președintelui, primului ministru și lui Liviu Dragnea, amenințând că cei care vor dori să omoare porcii din Șuletea vor fi așteptați “cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci”.

Cunoscut ca un excentric, primarul din comuna Șuletea a avut ieri o ultimă ieșire pe contul său de socializare  care poate să șocheze. Ciprian Tamaș a spus că nu crede în existența bolii de care se tem autoritățile și care amenință și județul, pesta porcină africană, dând de înțeles că este o uneltire a celor mai importanți oameni din stat, pe care i-a numit “slugile marilor puteri” pentru a distruge gospodăriile țărănești. Primarul i-a amenințat pe cei care ar veni în Șuletea spre a omorî porcii în caz de apariție a unui focar de infecție că vor fi așteptați “la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci”.

“Alooo!!! Johannis, Dragnea, Dăncilă!!! Opriți acest act criminal! Nu mai fiți slugile marilor puteri! Nu există nicio pestă porcină, nu mai insistați în a vă bate joc de români!! La Șuletea voi fi în prima linie, vă așteptăm la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci! Ați distrus tot ce se putea distruge în țara asta! Ați închis sute de abatoare în România! Acum vreți să desființați și cotețele oamenilor din gospodării??? Ferească-vă Dumnezeu de furia țăranilor!!!”, este mesajul scris de primarul din Șuletea, Ciprian Tamaș. (Cristian PĂTRAȘCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Festivalul de Umor ”Constantin Tănase” se va desfășura în anul 2020 în două etape

Prima etapă a festivalului de umor se va desfășura ...

Bârladul sub lupă: Atenție la capcana de pe trotuar!

De mai mult timp, bârlădenii care tranzitează Bulevardul Republicii, ...

Primăria Vaslui are un program de încasări din taxe și impozite de 36 milioane lei

Încasările din taxele și impozitele locale la bugetul municipiului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: