Google+
Home » Justitie » Două persoane reținute și 6.000 de țigarete confiscate în urma perchezițiilor de ieri

Două persoane reținute și 6.000 de țigarete confiscate în urma perchezițiilor de ieri

Ieri, in urma unei acțiuni desfășurate de polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice pentru prevenirea și combaterea contrabandei, au fost ridicate în vederea confiscării 6.000 de țigarete, fără timbru de accizare. Două persoane au fost reținute de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, cu sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui și al Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău au pus în executare ieri 32 de mandate de percheziție domiciliară. Acestea au avut loc pe raza municipiilor Vaslui, Bârlad precum și pe raza comunelor Puiești, Zorleni și Coroiești. De asemenea, au fost puse în aplicare și 14 mandate de aducere în vederea audierii unor persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Cu ocazia derulării activităților sus-menționate au fost descoperite și ridicate 6.000 de țigarete fără timbru de acciză, în vederea continuării cercetărilor.

Față de un bărbat în vârstă de 33 de ani și o femeie de 64 de ani, ambii din municipiul Bârlad, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Urmează ca în cursul acestei zile, cei doi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: