Home / Administratie / Nou traseu de transport în municipiul Vaslui pe ruta Gară – Centru – Bahnari

Nou traseu de transport în municipiul Vaslui pe ruta Gară – Centru – Bahnari

Joi, 30 august 2018, Consiliul Local (CL) Vaslui va lua în discuție un proiect de hotărâre privind înființarea traseului nr. 26 pe direcția Gară – Centru – Bahnari și retur pentru transportul public de persoane.

În acest sens, Direcția de Gospodărire Urbană din cadrul Primăriei Vaslui a întocmit programul de transport și circulație pentru traseul nr. 26 cu orele de plecare – sosire la capete de traseu, lungimea traseului precum și orele de sosire în stațiile intermediare.

”Având în vedere solicitările operatorului de transport SC Transurb SA Vaslui, cât și ale locuitorilor din Bahnari, în vederea înființării unui traseu pentru a asigura transportul persoanelor pe direcția Gară – Centru – Bahnari, considerăm că se impune actualizarea programului de transport și circulație prin înființarea unui nou traseu care să asigure transportul public de persoane către suburbia Bahnari», se arată în raportul la proiectul de hotărâre.

Pentru acest an, conducerea SC Transurb Vaslui prognozează realizare unor venituri în valoare totală de 6.560 mii lei, în timp ce cheltuielile se ridică la suma de 6.283 mii lei. Conducerea societății de transport public estimează că va obține la închiderea exercițiului financiar 2018 un profit de 277 mii lei. La întocmirea bugetului s-a ținut cont de nivelul mediu al veniturilor obținute din prestațiile prevăzute a fi efectuate, atât din încasări proprii, diferențe de tarif alocate din bugetul local pentru facilitățile acordate unor categorii de cetățeni și compensația la transportul public. S-a mai avut în vedere necesarul de combustibil, energie electrică și termică, apă, gaze naturale preconizate a fi consumate în 2018. Totodată, se mai au în vedere cheltuielile necesare pentru asigurările cu toate mijloacele de transport și numărul mediu de 92 salariați din acest an. (Sebastian TURCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Blocuri ANL pentru locuințe de serviciu și închiriere

Construcția de locuințe este una ...

18 august 2019 – Comune vasluiene în sărbătoare

Sărbătoarea Sfintei Marii aduce voie ...

Suntem pe ”cai mari”: județul Vaslui a devenit cel mai mare importator de gunoaie din Moldova

de Dănuț CIOBANU Consiliul Județean ...

%d blogeri au apreciat: