Google+
Home » Justitie » Șoferul fugar, care a accidentat doi tineri vasluieni pe o trecere de pietoni din Mamaia, s-a predat la poliție

Șoferul fugar, care a accidentat doi tineri vasluieni pe o trecere de pietoni din Mamaia, s-a predat la poliție

Un șofer fugar, care a părăsit locul accidentului duminică noaptea, după ce a accidentat grav doi tineri de 15, respectiv 18 ani, din comuna Zorleni, pe o trecere de pietoni din stațiunea Mamaia, a fost identificat în cursul zilei de luni. El s-a predat polițiștilor.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri de la momentul producerii accidentului, din Mamaia, s-a stabilit identitatea conducătorului auto, acesta fiind un bărbat în vârstă de 29 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța.

“’Polițiștii au declanșat procedura de prindere a persoanei respective și de localizare a autoturismului condus în momentul accidentului, persoana în cauză nefiind găsită la domiciliu întrucât, concomitent cu aceste verificări s-a prezentat împreună cu un avocat, la sediul Poliției Rutiere Constanța. În momentul prezentării la poliție, acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice” – informează IPJ Constanța. În prezent, șoferul fugar este anchetat la sediul poliției. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: