Google+
Home » Justitie » Șoferul fugar din Mamaia, care a accidentat doi tineri vasluieni pe trecerea de pietoni, a fost arestat preventiv

Șoferul fugar din Mamaia, care a accidentat doi tineri vasluieni pe trecerea de pietoni, a fost arestat preventiv

Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru șoferul care a fugit de la fața locului duminică noaptea, după ce a accidentat grav doi tineri turiști vasluieni pe o trecere de pietoni din stațiunea Mamaia, informează Inspectoratul Poliției Județene (IPJ) Constanța.

Potrivit sursei citate, autorul accidentului din noaptea de duminică, în care au fost grav răniți doi tineri în vârstă de 15 și 18 ani, pe o trecere de pietoni, din Mamaia, a fost identificat în cursul zilei de luni, ulterior el punându-se singur la dispoziția anchetatorilor.

“Polițiștii au declanșat luni procedura de prindere a bărbatului în vârstă de 29 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța, și de localizare a autoturismului, persoana în cauză nefiind găsită la domiciliu întrucât, concomitent cu aceste verificări, s-a prezentat împreună cu un avocat, la sediul Poliției Rutiere Constanța. În momentul prezentării la poliție, acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, informează IPJ.

Șoferul fugar a fost dus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: