Google+
Home » Justitie » Prinși băuți la volan

Prinși băuți la volan

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de două persoane, depistate în cursul zilei de marți în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice ale județului Vaslui deși consumaseră băuturi alcoolice.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au oprit pe strada Decebal un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, deoarece acesta avea un traseu sinuos. La volanul autoturismului se afla un bărbat de 46 de ani din comuna Zorleni, județul Vaslui. Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au oprit în zona „Cerbul de Aur”, aproape de miezul nopții, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bârlădean de 40 de ani. Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii.

Celor doi șoferi inconștienți li s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: