Google+
Home » Justitie » Jandarmii, cu ochii pe bâlciul anual din Vaslui

Jandarmii, cu ochii pe bâlciul anual din Vaslui

În perioada 1 – 8 septembrie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui asigură măsurile de ordine publică cu prilejul desfășurării bâlciului anual din municipiul Vaslui.

Zilnic, 20 de jandarmi vor acționa cu preponderență pentru prevenirea apariției oricăror incidente, dar și pentru depistarea persoanelor care săvârsesc fapte contravenționale sau penale, în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță pentru cetățeni, anunță reprezentanții Jandarmeriei.

În dispozitivele specifice de ordine publică, jandarmii vor colabora cu cadre din Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui și din Poliția Locală.

Tot în această perioadă, jandarmii vor asigura măsurile de ordine la manifestările ce vor avea loc cu ocazia ”Târgului Meșterilor Populari”, organizat în parcul Copou din municipiul Vaslui, dar și la zilele satelor Gârceni, Pădureni, Pribești.

Jandarmeria Vaslui recomandă cetățenilor să nu poarte la vedere bunuri de valoare și să nu consume băuturi alcoolice decât în locuri special amenajate; să respecte indicațiile forțelor de ordine și să solicite sprijin la nevoie; să acorde o atenție sporită copiilor, care din cauza aglomerației se pot rătăci în mulțime.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: