Home / Justitie / Trei persoane rănite după ce s-au răsturnat cu mașina în afara șoselei, la Crasna

Trei persoane rănite după ce s-au răsturnat cu mașina în afara șoselei, la Crasna

Trei persoane, printre care și o adolescentă de 18 ani, au fost rănite în urma unui accident petrecut în zona sensului giratoriu de la Crasna, după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara șoselei. Toate victimele au ajuns la spital cu fracturi și traumatisme.

Seria accidentelor în județul nostru continuă cu un nou eveniment pe drumul european E 581. De această dată, accidentul a avut loc în zona sensului giratoriu de la Crasna, după ce șoferul, un tânăr de 23 de ani, din Vrancea, a pierdut controlul asupra direcției într-o curbă și a părăsit partea carosabilă. Ulterior, mașina, în care se aflau și doi pasageri, un bărbat de 22 de ani și o adolescentă de 18 ani, s-a răsturnat pe cupolă în afara șoselei. Un șofer care trecea prin zonă a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția echipajelor medicale și de descarcerare.

În urma accidentului, toate cele trei persoane aflate în autoturism au fost rănite, fiind preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Diagnosticele stabilite de medici au fost fractură de maleolă pentru tânăra de 18 ani, fractură de humerus pentru tânărul de 22 de ani și traumatism de bazin și fractură carpiene pentru conducătorul auto”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii de la Rutieră au întocmit dosar penal pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

CJAS Vaslui a modificat contractele cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale

Casa Județeană de Asigurari de ...

Bărbatul care a scăpat cu viață după ce a fost trăsnit, transferat la București

Pacientul de 40 de ani ...

Pistol cu gaze și muniție găsite de polițiști la domiciliul unui vasluian

Un bărbat în vârstă de ...

%d blogeri au apreciat: