Google+
Home » Invatamant » Liberalul Constantin Turcu, inspector pentru management școlar, dat afară de conducerea PSD a ISJ Vaslui

Liberalul Constantin Turcu, inspector pentru management școlar, dat afară de conducerea PSD a ISJ Vaslui

Inspectorul pentru management școlar din învățământul vasluian, Constantin Turcu, a fost schimbat din funcție de conducerea PSD a Inspectoratului Școlar Județean Vaslui și trimis la catedră la Liceul Vladia. Șefii învățământului vasluian spun că, de fapt, eliberarea din funcție a lui Turcu s-a făcut ca urmare a unei reconfigurări a organigramei ISJ.

Unul din puținii liberali care se mai aflau în echipa de inspectori a ISJ Vaslui și-a pierdut scaunul. După ani buni în care s-a ocupat de ceea ce înseamnă organizarea unităților de învățământ din județ, inspectorul pe management școlar Constantin Turcu se întoarce la catedra sa de istorie din Vladia, acolo unde este titular. Deși schimbarea pare a fi una politică, în condițiile în care Turcu este și consilier județean PNL, conducerea ISJ Vaslui susține că eliberarea din funcție s-a făcut strict pe linie organizatorică.

Domnului profesor Turcu i-a expirat detașarea de un an pe postul de inspector, pe care îl ocupa fără concurs. În consecință, am luat decizia unei reorganizări a posturilor din organigrama ISJ pentru eficientizarea activității”, ne-a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Postul rămas liber odată cu încetarea mandatului lui Turcu a fost comasat cu cel de inspector Educație Permanentă ocupat de către Anda Ștefănică, profesor care a ajuns pe acestă funcție de la Liceul Pedagogic ”Ioan Popescu” Bârlad. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: