Home / Justitie / Moarte suspectă a unei femei din Sauca, găsită fără suflare într-o crescătorie de porci

Moarte suspectă a unei femei din Sauca, găsită fără suflare într-o crescătorie de porci

O femeie de 37 de ani, din Sauca, a fost găsită moartă, în condiții suspecte, într-o crescătorie de porci unde se afla pentru a scoate dejecțiiile cu ajutorul unei motopompe care ar fi electrocutat-o. Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a lămuri condițiile în care tânăra și-a pierdut viața, având în vedere că nu au fost găsite urme de electrocuție pe mâini.

Moarte suspectă în localitatea Sauca, unde o tânără de 37 de ani a fost găsită fără suflare într-o anexă unde familia crește mai mulți porci. Rudele care au sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicitat intervenția unei ambulanțe au afirmat că femeia și-ar fi pierdut viața în urma electrocutării de la o motopompă cu care erau scoase dejecțiile din coteț. Însă, echipajul medical care a efectuat manevrele de resuscitare, din păcate fără succes, nu a observat pe mâini urmele specifice de electrocuție care apar în astfel de cazuri.

Rudele au afirmat că femeia ar fi fost electrocutată cu acea motopompă, însă nu am găsit urme de arsură pe mâini. În consecință, fiind vorba de o moarte suspectă, am sesizat Poliția”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Ajunși la fața locului, polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a lămuri împrejurările în care a murit femeia. Ca în toate situațiile de morți suspecte, relevante vor fi și rezultatele autopsiei ce va fi făcută de către medicul legist. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

Noul termen de începere a lucrărilor la drumul strategic este luna octombrie 2019

Proiectarea drumului strategic de la ...

%d blogeri au apreciat: