Home / Justitie / Astăzi vom afla: îl va da Vasluiul pe șeful DNA?

Astăzi vom afla: îl va da Vasluiul pe șeful DNA?

Ministrul Justiției va anunța astăzi propunerea pentru șefia DNA, în urma finalizării interviurilor la care, printre cei șase candidați, a participat și Sorin Armeanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Ieri, pe contul său de socializare, Ministrul Justiției, Tudorel Toader a scris: „Au fost finalizate interviurile pentru ocuparea funcției de procuror-șef DNA! Joi, 06.09.2018, la orele 13.00, pe pagina de internet a MJ, vom face cunoscută propunerea pentru procurorul-șef DNA, precum și programele de management”.

Propunerea care va fi înaintată președintelui țării se va face dintre cei șase participanți la interviuri, printre care și vasluianul, Sorin Armeanu, prim-procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. Alături de acesta, în competiția pentru cea mai importantă funcție din DNA s-au mai înscris Andrei Bodean, procuror la DNA Constanța, Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, în prezent delegată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, procurorul militar Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, fost procuror general adjunct al României și Paula-Nicoleta Tănase, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați. (Cristian PĂTRAȘCU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bătălie mare pentru finanțarea proiectele transfrontaliere dedicate lui Ștefan cel Mare

de Dănuț CIOBANU Unul din ...

Găgești: Investiții în educație, sănătate și infrastructură rutieră

Autoritățile locale modernizează comuna de ...

Operă de artă pe clădirea DGASPC Vaslui, făcută cu sprijinul unor tineri instituționalizați

O adevărată operă de artă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: