Home / Administratie / Elevii cu note maxime la Bacalaureat și Evaluarea Națională, premiați de Prefectura Vaslui

Elevii cu note maxime la Bacalaureat și Evaluarea Națională, premiați de Prefectura Vaslui

Ieri, prefectul Eduard-Andrei Popica și subprefectul Mircea Gologan au participat la festivitatea de premiere a celor 8 elevi cu media 10 la examenele naționale din această vară, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui, în Amfiteatrul Liceului ”Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui.

Autoritățile i-au felicitat pe elevi pentru performanțele obținute, urându-le succes pe viitor.

”Sunt deosebit de onorat să particip la astfel de eveniment. Am ținut în mode deosebit să fiu prezent astăzi aici, întrucât lucrurile frumoase începe să se petreacă din ce în ce mai des la nivel de județ. Aceste lucruri nu sunt numai frumoase, ci și benefice pentru comunitate, pentru că acești copii, prin munca pe care au depus-o, alături de profesori și părinți, reprezintă viitorul nostru. În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, vreau să vă asigur de tot sprijinul nostru și ori de câte ori întâmpinați o problemă, nu ezitați să ne contactați”, a spus prefectul Popica.

În cadru festiv, cei 8 elevi au primit câte o diplomă din partea ISJ, un buchet cu flori din partea primarului Vasile Pavăl și câte un plic cu bani din partea Ministerului Educației Naționale.

Elevii cu 10 la Evaluare au primit câte 1.000 de lei, iar eleva cu 10 la Bacalaureat a primit un plic cu 3.000 lei.

Aceștia sunt Georgiana Andreea Popa (LMK), respectiv Ana Stoleriu (Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad), Răzvan Andrei Grecu (Colegiul Național ”Cuza Vodă” Huși), Adelina Paula Petrea (Școala ”Anastasie Panu” Huși), Denisa Valentina Aeloaiei (Școala nr.1 Stănilești), Parascheva Roșu (LMK), Iasmina Andreea Angheluță (Școala ”Mihai Eminescu” Vaslui) și Paula Bianca Dobândă (Școala ”Vasile Alecsandri” Vaslui). (Paul ALEXA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Șoseaua de centură a municipiului Vaslui intră în proiectare

de Dănuț CIOBANU Proiectanții vor ...

Municipiul Vaslui este în sărbătoare. Trei zile de concerte, distracție și voie bună

de Dănuț CIOBANU Municipalitatea a ...

Trei tineri liceeni au condus, pentru o zi, Primăria Vaslui

de Dănuț CIOBANU Vineri, 16 ...

%d blogeri au apreciat: