Home / Justitie / Bianca, adolescenta de 17 ani din Huși, a fost găsită spânzurată

Bianca, adolescenta de 17 ani din Huși, a fost găsită spânzurată

de Daniel MICU

Deznodamant tragic in cazul fetei de 17 ani din Husi, data disparuta pe 18 august. Luni dimineață, Bianca Hîncu a fost gasita spanzurata pe raza comunei Stanilesti. Proprietarul terenului a dat peste trupul acesteia si a sunat la 112. A fost recunoscuta de familie dupa haine.

Încă din data de 18 august, Bianca Hincu a fost cautata fara incetare de politisiti, jandarmi, pompieri si voluntari, atat in Husi, acolo unde sora mai mare ii inchiriase o garsoniera pentru a invata la liceu, cat si in padurile si lacurile din imprejurimi. Zeci de salvatori au periat zona zi si noapte, inclusiv dealurile din satul Zgura, comuna Oltenești, localitatea sa natala. Familia a facut apel inclusiv pe retelele de socializare, in speranta ca cineva a vazut-o in viata pe Bianca. Fara succes, insa. Adolescenta parca intrase în pământ. Apropiatii si-au pastrat optimismul pana in ultima clipa, dar chiar si asa, parintii au luat in calcul si cel mai sumbru scenariu. Si asta, dupa ce copila ar fi avut o discutie mai aprinsa cu sora mai mare, de la o suma de bani. Nimic grav care sa o conduca la sinucidere, insa. In plus, Bianca le reprosa parintilor ca in casa lor certurile sunt frecvente si nu are liniste. A amenintat ca isi pune capat zilelor, insa nimeni nu a luat-o in serios, ea fiind descrisa de cunsocuti drept o persoana pozitiva.

Dupa ce au incercat sa ii dea de urma la prieteni si la rude, politistii au dat-o in consemn la frontiera. Inclusiv in Prut a fost cautata de politistii de frontiera cu barci si echipamente specifice.

Luni dimineață, a fost gasita de un barbat de 72 de ani din Stanilesti, spanzurata, intr-un copac de pe proprietatea sa. La fata locului au ajuns si rudele, care au recunoscut-o pe biata fata dupa haine. Trupul ei a fost transportat la Morga Vaslui pentru necropsie.

About Simona Vasile

x

Check Also

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

Peste 20 de hectare de vegetație uscată, mistuite de flăcări la Muntenii de Sus, în urma unui puternic incendiu

Peste 20 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: