Google+
Home » Justitie » FOTO EXCLUSIV Altercație în trafic între un polițist din Vaslui și patronul unei terase

FOTO EXCLUSIV Altercație în trafic între un polițist din Vaslui și patronul unei terase

Un polițist local din Vaslui și patronul unei terase care a funcționat în bâlciul anual se acuză reciproc de loviri, în urma unui incident în trafic. Dacă agentul susține că a fost dat de pământ cu mașina de către patron, acesta din urmă afirmă că, de fapt, ar fi fost strâns de gât și chiar lovit cu pumnii.

Bâlciul anual de la Vaslui nu a putut trece nici în acest an fără incidente. Unul dintre acestea a avut loc chiar la sfârșitul evenimentului, între un polițist local și patronul unei terase. Culmea, altercația dintre cei doi nu a avut loc în bâlci, ci în trafic, la câteva sute de metri de locul unde s-a desfășurat iarmarocul. Și variantele susținute de protagoniști sunt diferite. Polițistul a spus anchetatorilor că patronul l-a luat pe sus cu mașina, după ce colegul cu care dirija circulația nu a vrut să-i permită accesul pe strada spre bâlci, mai precis de la intersecția străzilor Decebal cu Hușului spre Gura Bustei. De partea cealaltă, șoferul ne-a declarat că nu a avut nicio intenție să-l lovească pe agent. Mai mult decât atât, el afirmă că polițistul ar fi intrat cu capul prin geamul coborât al portierei din stânga și ar fi încercat să împingă de volan pentru a-l ”trage” pe dreapta. Cert este că agentul a căzut pe asfalt, în timp ce patronul a fost încătușat și dus la Poliția Municipală Vaslui. În mașină, bărbatul susține că ar fi fost lovit cu pumnii de către polițiști.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Dacă în urma anchetei se vor pune în evidență și alte elemente, atunci urmărirea penală s-ar putea extinde și asupra infracțiunii de ultraj”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițistul local a ajuns, imediat după incident, cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, acolo unde medicii au constatat că are nevoie de trei zile de îngrijiri medicale. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: