Home / Social / Trei bârlădeni s-au răsturnat cu mașina în șanț în dealul Dobrinei, la Huși

Trei bârlădeni s-au răsturnat cu mașina în șanț în dealul Dobrinei, la Huși

Trei bărbați din Bârlad s-au răsturnat cu mașina în celebra curbă ”în loc” de pe dealul Dobrinei, de la intrarea în Huși, după ce șoferul nu a redus viteza suficient în acel viraj foarte periculos. Numai o minune a făcut ca nici unul dintre ocupanții autoturismului să nu sufere leziuni care să necesite transportul la spital.

Celebra curbă ”în loc” aflată pe dealul Dobrinei înainte de intrarea în municipiul Huși face noi victime în rândul șoferilor. Este și cazul unui conducător auto de 41 de ani, din municipiul Bârlad, care, împreună cu doi tineri de 19 ani, s-au răsturnat cu mașina în șanțul de pe exteriorul curbei. Practic, șoferul bârlădean nu a redus suficient viteza pentru a putea face virajul corespunzător astfel încât a ieșit în decor.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime omenești, ci doar cu avarierea autoturismului. În consecință, polițiștii deplasați la fața locului au eliberat autorizație de reparație necesară șoferului pentru repararea mașinii”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Chiar dacă nimeni nu a fost rănit, șoferul nu a scăpat nesancționat. Astfel, polițiștii l-au amendat pe bărbatul de 41 de ani pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum, faptă prevăzută de Codul Rutier. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: